Patisserie Proeverij aan het Spaarne

Wie ben ik?

Over mij

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Gabrielle van Wely. Na 28 jaar te hebben gewerkt als trader en account manager in de internationale handel en financiële sector heb ik op mijn 52e mijn liefde voor kokkerellen uitgebreid met een liefde voor het vervaardigen van patisserie met als resultaat deze patisserie proeverij. 

Het leren van dit laatste ambacht bij de Bakery Institute in Zaandam heeft mij, als echte smulpaap, de veelzijdigheid en smaaksensaties van de patisserie laten ervaren en bijgebracht. Het afgelopen jaar heb ik de verschillende technieken ontwikkeld en toegepast op veelzijdige patisserie die ik graag aan u laat proeven. De foto’s en inhoud van de gecombineerde hartige en zoete proeverij kunt u hier op de website alvast bekijken.

Opgegroeid met de heerlijke rijsttafel van mijn Indische vader en Hollandse moeder (die overigens ook heerlijke Hollandse recepten maakt!) stond het multiculturele eten al van kinds af aan centraal in ons gezin. Naast de Hollandse en Indonesische keuken nu ook patisserie kunnen maken klinkt als een droom.

Een andere droom, aan het Spaarne wonen in een rijksmonumentje met uitzicht op molen De Adriaan, heb ik in 2016 ook samen met mijn man kunnen verwezenlijken. 

Mijn Patisserie Proeverij

Mijn twee dromen komen nu samen in mijn Patisserie proeverij aan het Spaarne. Hier kunt u een veelzijdige (zoete en hartige) patisserie proeverij afhalen om bij u thuis, op de boot, tijdens een wandeling aan het Spaarne of door de prachtige binnenstad en parken van Haarlem op te eten. Een andere mogelijkheid is om, gedurende twee uur, te genieten van de proeverij als lunch of high tea in onze privé woonkamer met uniek uitzicht op het Spaarne. Graag ontmoet ik u in ons prachtige rijksmonumentje, Hooimarkt 28, te Haarlem!

Groetjes Gabrielle

Gabrielle in de high tea kamer

Bedankt voor het bezoeken van mijn website!